poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 797 .



Cine vrea Harul, să ceară de la Dumnezeu mai întâi „mila”
personale [ ]
Catre Fiii Romaniei

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Crezantema ]

2010-01-13  |     | 




Isuse dragă

Am venit la oamenii Tăi cu durerea noastră, și ai Tăi nu ne-au primit. Loviți, răniți și îndurerați, cu mâini curate ridicate spre cer, venim azi la Tine și te rugăm, “ai milă și de noi”.


------------------Un strigăt de ajutor….
Iubiți frați români!!! așa cum mulți dintre dvs. deja știți, în fiecare an pierdem un numar considerabil de tineri, atât din biserică cât și de la credință. Aceasta se datorează faptului, că frecventăm bisericile române și nu înțelegem mai nimic din mesajul Evangheliei predicat în limba română. In ultimi ani, am insistat mult la sutele de pastori români din America și Canada, sa ne vină în ajutor. Le-am cerut "doar 30 de minute predica și în limba engleză la serviciile divine", pentru a putea înțelege cuvântul Evangheliei și legea Lui Dumnezeu. Cu excepția a zece pastori amintiți în articolele noastre, majoritatea se înpotrivesc. Fără suflet sau interes față de această generație tânără, acești frați refuză cu orce preț să ne ajute.
Frați dragi! noi suntem copiii bisericilor române, viitorul de mâine a bisericilor noastre, dacă ne iubiți și ne vreți pentru cer, v-am ruga să ne veniți în ajutor. Avem nevoie de rugăciunile, dragostea și sprijinul dvs. în această lucrare. Intervenția dvs. este absolut necesară, pentru a salva aceasta generație tânără pentru Dumnezeu. Vă mulțumim.
Tinerii Români Americani.



Iubiți Fii Duhovnicești Români-Americani
13-1-2010.
Vă scriu din România. Am citit, abia astăzi „Raportul Tinerilor Români Americani din 2008 și 2009”. http://tineriiromaniamericani.blogspot.com

Înduioșător!!!... Vă înțeleg, goana, setea, foamea, după nesfârșitele și necuprinsele Bucurii și Frumuseți Cerești.
Iată, se înțelege marea taină „Sângele apă nu se face”. Avem o moștenire ramasă de la Sfinții noștri Părinți și sunteți incluși și voi. Suntem chemați mai întâi, noi românii să împlinim o mare „Lucrare a Duhului Sfânt”. Cu adevărat locul și rostul nostru în lume este la această Divină Chemare ca să ne desăvârșim sufletul, pentru o „naștere din nou” ca Aleși ai lui Dumnezeu. „Fiți sfinți că Sfânt sunt și Eu” zice Domnul. Să dovedim prin „Sfințenia noastră” un model de o adevărată trăire duhovnicească în Hristos Domnul nostru, pentru toate celelate nații, limbi, popoare.
Atenție, ne aflăm într-un mare război, și dacă nu știm, nu luptăm cu tabăra inamică, cu energiile negative și răul ne va domina până la epuizare, că nu știm care este strategia lui satana din acest conflict.
Spun acestea, că deja suntem în defensivă. Sufletul este îmbrăcat și trebuie să rănână într-o perfectă armonie cu trupul nostru. Un suflet nu se poate desăvârși într-un trup, mai ales cu debilități mintale și satana acest mare interes îl are, , a deschis larg ușa iadului, ca miliarde de oameni să se afle pierduți.
De aceea Sf, Pavel ne îndeamnă “Fiți treji (adică cu mintea) și tari în ispită”. Și dragostea lui Dumnezeu care s-a revărsat asupra noastră, ne-a dăruit și Armele, pentru al birui pe vrăjmașul și a ne duce la bun sfârșit Lucrarea ce ne este încredințată. Poate că de aceea ați fost o vreme respinși, ca să realizați ce important este a fi Român. A fi român nu înseamnă altceva decât a te numi un muguraș din marele copac cu rădăcini bine înfipte în pământul de 2000 de ani al Þării Românești, de la Hristos încoace. Și nu numai voi „Tinerii Români-Americani”, ci toți Mugurașii Români, din toate colțurile Lumii.
Titlul „Ieșiti din ea, poporul meu!” este îndemnul de la Mântuitor, ce în curând se va numi și Dreptul Judecător”.
Dumnezeu nu este dictator, nu ne obligă, ci dacă vrem „să ieșim…”:
„Dacă vrei, leapădă-te de tine, ia-ți Crucea și urmează-Mă” zice Domnul.
Numai dacă nu înțelegem, cât de mult ne iubește, nu răspundem „Chemării Sale”. V-aș scrie mai multe, dar, mai bine este să vă dau adresa mea de pe Site-ul http://www.agonia.ro/index.php/author/0026738/Elisabeta_Branoiu
Citiți cartea, al cărui Autor sunt și veți înțelege care este “Calea, Adevărul și Viața” spre “Ușa” ce s-a deschis și tot mai stă deschisă pe pământul României noastre:
“Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul.
Ingerului Bisericii din Filadelfia scrie-i: Iată ce zice Cel Sfânt, Cel Adevărat, Cel ce ține cheia lui David, Cel ce deschide, și nimeni nu va închide, Cel ce închide, și nimeni nu va deschide:
Știu faptele tale: iată ți-am pus înainte o ușă deschisă, pe care nimeni n-o poate închide, căci ai puțină putere, și ai păzit Cuvîntul Meu, și n'ai tăgăduit Numele Meu.
Iată că îți dau din cei ce sunt în sinagoga Satanei, cari zic că sunt Iudei și nu sunt, ci mint; iată că îi voi face să vină să se închine la picioarele tale, și să știe că Te-am iubit”.(Apoc. 3).
Iar dincolo de această “Ușă” ne așteaptă cu Preamulta Lui iubire Blândul nostru Păstor”.
Dumnezeu să ne ajute să “Ieșim…” și să ne lumineze ca să putem îmulții acest “Talant”. Doamne ajută!

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!