poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 884 .



Sâmbăta lui Lazar
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Crezantema ]

2010-03-27  |     | 



- Tu, Cel ce mai îndemnat să Te caut, vino, Lazăr, fratele meu, (poporul meu) e mort.
- Nu e mort Maria, Marta, ci doarme ! Se va trezi !
- Așa am nădăjduit Învățătorule, că se va trezi, dar nu mai sper, sunt niște ani decând încerc să-i explic "DRAGOSTEA" cu care e înconjurat de Tine, dar e mort.
- Cum așa?
- Da Doamne Iisuse, oamenii de știință prevăd pentru următorii ani gigantice furtuni solare ce vor dezafecta tehnologiile actuale putând arunca o mare parte a planetei, sau chiar întregul Pământ, în haos. Ne apropiem din ce în ce mai mult de un dezastru cu consecințe catastrofale care pare greu de crezut. Soarele ar putea compromite, în numai câteva secunde, mare parte din progresul nostru tehnologic Iar dacă nu înțeleg la timp riscurile la care ne supune declanșarea unei furtuni solare de proporții, s-ar putea ca mulți dintre noi să nici nu mai aibă ocazia să regrete ignoranța de care dau acum, dovadă.
(Preluat de pe descopera.ro)

Iată, "ADEVÃRUL" din cartea : Am auzit un glas din cer : "IESITI DIN EA, POPORUL MEU !" nu preocupă pe nimeni. Nostradamus, Calendarul Maiaș și altele au făcut înconjurul lumii. Mass-Media a reușit să-l mediatizeze, cred eu și in ultimul trib al junglei, dar ADEVARUL din "MESAJUL Tău", îl ignoră. Ai trimis o "trâmbiță" pe Pământ, cine are acest interes să țină oamenii în întunericul necunoștinței ? Dacă aș fi săvârșit o faptă nelalocul ei, Presa, Televiziunile, Mediafax ar fi preluat imediat cazul și l-ar fi comentat țara întreagă, chiar și peste hotare. Răul este mediatizat rapid, când e vorba să aduci la cunoștiință lumii "un lucru frumos și adevărat pentru țară" devi ca o sămânță răsărită între spini și ciulini, mărăcinii care imediat vor s-o înăbușe.

Iubit Popor Român, iubiți pământeni din toate națiile pământului și tot neamul, nu-mi plâng de milă mie, dar mă doare inima de consecințele grave care v-a urma. Mie mai mult decât tuturor îmi este teamă. Tare mult coincide cu Mesajul transmis de Cel de Sus :"IEȘIÞI..." Dumnezeu are un Plan frumos cu România. EL a zis : "Voi face Pământ nou și lume nouă!". Acest lucru ar trebui să treacă prin filtru de gândire al fiecaruia să-și decidă singur calea pe care va merge mai departe, dar nimani nu vrea să conștietizeze. Doamne fie voia Ta.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!