poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 938 .



Atentie „Misiunea România”
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Crezantema ]

2010-05-31  |     | 



Iubit Popor Românesc, suntem atacați spiritual pentru a ne destrăma ca neam. Acest Mesaj are rolul de a ne întări și de a ne lua în serios Misiunea România. Alăturați-vă cu devotament acestei rețele pentru a rezona împreună la acest înalt scop spiritual - Ajutor Divin pentru neamul nostru Ortodox.

Să ne trezim, nu mai există nicio îndoială că nu suntem prinși la nivel planetar în mrejele altui stăpân -mamona-, și trebuie s-o facem cât de curând, căci de la o zi la alta, România se rostogolește în gol. Ne trebuie o piramidă de fapte să mai reparăm ce s-a stricat în ultima jumătate de secol, trebuie multă jertfă personală "să înlăturăm răul din noi”. Urgent, să punem umărul să reparăm ce au stricat alții. Avem unelte, „sabia”… Luptăm cu Cuvântul lui Dumnezeu. Iisus a zis „Cuvântul Meu este sabie!”.
Și nu mai ziceți : „Oamenii sunt răi” că noi toți suntem la fel. Nu-i nimeni fără de păcat... Nu trebuie să acuzăm, nu dușmănim absolut pe nimeni, chiar dacă sunt unii multiimiliardari, nu ne interesează cine, și din ce au făcut miliardele, milioanele, vor răspunde în fața lui Dumnezeu. Nu ducem plăngere la Dumnezeu niciun nume, ci să piară cel viclean cu viclenia și minciuna sa, din țara noastră „România”. Nu avem de luptat cu oamenii, ci cu "forțele răului”.
Vom posti miercurea și Vinerea, (cine vrea, a zis Domnul Iisus) numai cu pâine și cu apă. Miercurea se va servi prânzul, Vineri, nu… Vom mânca seara după asfințitul soarelui : o felie de pâine și vom bea o cană cu apă, ( nu se moare, se capătă puteri sufletești). Vom face seara la orele, fix 22 „ardere de tot”. 33 de lumânări aprinse le vom așeza într-un castron cu nisip, în formă de cruce, și cât vor arde, vom citi în genunchi „Psalmii lui David” pe lângă rugăciunile începătoare : „ Tatăl Nostru, Împărate Ceresc, Prea Sfântă Treime și Cuvine-se cu Adevărat”. Mai avem și alt canon, vom face și o sută de metanii (50 miercuri, 50 Vineri).
Vom vedea rezultatul, cât de curând, dar această jertfă va trebui facută cu inima curată în numele lui Iisus Mântuitorul, cu scopul de a ne mântui sufletele noastre, nu sub pretext de răzbunare. Răzbunarea este arma celui ce asupra sa și-o ridică! zice proverbul Părinților noștri din bătrâni. Eu sincer, mă inclin în fața acestui minunat Popor, chiar dacă, așa ca în orice pădure, mai sunt și uscături.
Și dacă totuși se află cineva sub patima vicleniei și a minciunii, dar, dacă voiește să se întoarcă de la păcat, îl vom ierta și îl vom primi cu brațele deschise, dacă recunoaște că :
« După ce Zaheu s-a căit, zicând :”Voi da împătrit celor ce i-am nedreptățit și voi da milostenie jumătate din averea mea” Iisus L-a binecuvântat, zicându-i : „Astăzi s-a făcut mântuire casei acesteia”.
Cei care se știu vinovați, au o singură șansă de salvare acest canon « Pilda lui Zaheu » ca să nu fie dat "anatema" iar dacă nu mai are obiectul furat, să-și ceară iertare în numele lui Iisus și să promită că nu mai săvârșește păcatul cu prețul vieții lui. Așa să ne ajute Dumnezeu! +Amin+

Cartea „Ieșiți din ea, poporul meu” este un Dar de la Dumnezeu, este Lucrarea Duhului Sfânt și acest popor trebuie să urce la demnitatea și onoarea ce i-a făcut-o Domnul Dumnezeu, Iisus Hristos. :
„Și am auzit un glas din cer,
zicând: Ieșiți din ea,
(din cetatea Babilonului)
poporul Meu,
ca să nu vă faceți părtași la
păcatele sortite ei și să nu fiți loviți
de pedepsele sortite ei ”.
(Apoc. 18; 4, 5)
Este o rușine și un handicap să dormim pe darurile lui Dumnezeu.
N-ajunge să ții în sac credința ca Lumina sub obroc, trebuie să fi înțelept să o scoți la vedere!!... Credința nu constă în vorbe, ci faptele vorbesc!
Și după cum ați constatat cu toții, istoria se repetă, prea repede, cu prea mari costuri, și nu putem să rămânem pasivi și ignoranți ...
Cei care citesc acest mesaj și doresc să-și salveze : suflletul, viața, bunăstarea, casa, familia, copii și identitatea sunt rugați să trimită mai departe acest Mesaj, care trebuie să ajungă cât mai repede la toți „Cetățenii României”. Nu opriți această „Lucrare a Duhului Divin”, veți fi oprit la Ziua Judecății…
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Autoarea cărții, Am auzit glas din cer: „Ieșiți din ea, poporul meu!” Elisabeta Brănoiu.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!