poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 929 .



\"Suntem săraci pentru că suntem blestemați? sau pentru că suntem proști sau corupți ? \"
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Crezantema ]

2010-07-14  |     | 




Scrisoare de la Sofia
Dragă Elisabeta, nu intenționam să-ți mai scriu și nici nu e problema mea să mă mai implic în preocupările voastre, dar mi s-a adus la cunoștință că v-ați pus unele întrebări și încă nu v-ați găsit răspuns la ele :

"Suntem săraci pentru că suntem blestemați?
Sau pentru că suntem proști sau corupți ?"
(Antena 3, Sinteza zilei. 13 iulie 2010.)


La această concluzie ați ajuns, abia acum ? Oare, la Mesajul Divin din cartea ; « Ieșiți din ea, poporul meu!” n-au răspuns televiziunile: “Poate să fim niște proști să dăm pe post așa ceva ?!”
Aceasta vă e recompensa, dragilor !!... Sunteți din toate câte puțin, puțin mai mult. Sunteți toți într-o doză de fudulie, fariseism ce curge și din prostia și din ignoranța cu care l-ați tratat pe Dumnezeu. Cerul a anunțat o Poartă, o șansă să ieșiți din norul prostiei și al corupției. "Nu va locui cu Domnul cel ce grăiește nedreptate", zice Domnul.
O să aveți multe consecințe de suportat, Noaptea va veni și mai încețoșată, chinuri mult mai grele, și nici Dumnezeu nu-și va mai întoarce fața Sa către voi, așa cum și voi i-ați întors spatele, atunci când El v-a rugat. Dar, nu vă mirați că sunteți pe aici săraci și proști, blestemul pe care l-ați ales vă va urmării și pe dincolo. Acolo va fi si mai tragic, că pe Pământul cel nou șî printre Lumea cea nouă, n-o să încapă prostia si corupția. Ați răspuns cu ignoranță, veți primi ignotanță și nepăsare de la Dumnezeul Cerului și al Pământului, dar asta e problema voastră.
Totuși stau și mă întreb, la ce viitor sperați dacă nu v-ați raportat la Voia Domnului, și la ce vă așteptați dacă faceți din Adevăr, minciună și din minciună faceți adevăr ? Pentru asta am vrut să vă vin în ajutor cu acest răspuns, că poate nu realizați ce mare greșeală ați făcut ! Dumnezeu să vă lumineze, « cel puțin în al 11 ceas ». Fiindcă EL a zis și stau scrise in Cartea "Ieșiți din ea, poporul meu !" pag. 245.:
"Iată, eu vă pun astăzi înainte binecuvântarea și blestemul. Binecuvântare veți avea dacă veți asculta poruncile Domnului Dumnezeului vostru, pe care vi le pun eu astăzi : iar blestem dacă nu veți asculta poruncile Dumnezeului vostru.
Să le păziți, așadar, și să le împliniți căci în aceasta stă înțelepciunea voastră și cumințenia voastră înaintea ochilor popoarelor care, auzind de toate legiuirile acestea vor zice : Numai acest popor mare este popor înțelept și priceput". (Deutr. 4, 11)

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!