poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1028 .



ȘOC : Buncăre secrete sunt pregătite pe Glob pentru cei care vor scăpa de Apocalipsă
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Crezantema ]

2010-07-20  |     | 



Oricât GOLGOTA noastră ar fi de grea
din spate CRUCEA, noi n-o vom lăsa
și vom urca biruitori pe muntele înalt
înfruntând durerea cu sufletul curat.

OTV, Luni - 19-07-2010.
- Bunico, vino, te rugăm!!... m-au chemat nepoții mei care de fiecare dată când sunt impresionați de o emisiune, în fața televizorului, au plăcerea să fiu lângă ei, să comentăm. Acum pe ecranul OTV, scria foarte clar aceste fraze de mai sus, nu puțin alarmante.
- E o glună, copii, mai și glumesc oamenii mari. Doar nu sunteți atât de naivi să credeți toate câte auziți. Acestea sunt bănuieli întemeiate pe progresul științei de azi. În mintea unora ca aceștia e o harababură... Mintea e poarta sufletului și mintea lor e blocată. Acestora le e foarte greu să înțeleagă și să separe ispita de Adevăr.
- Sunt mulți care au afirmat într-adevăr, că aceste evenimente dezastruase, se vor petrece la sfârșitul anilor 2012. Chiar și un preot al Bisericii noastre a afirmat că, și el studiază de ceva vreme astrologia și are aceeași părere . Demonstrează și cosmosul, (Calea Lactee) cu acelaș argument, că ceea ce intuiește Domnul Radu, reporterul emisiunii, va deveni în curând, realitate apocaliptică.
- Ce caută în Lună și în Soare, când Adevărul e aici lângă ei ? Dumnezeu s-a coborât pe pământ și el întreabă cosmosul ? Le-am dăruit cartea cu « Mesajul lui Iisus »... ca poporul român să iasă din aceste mentalități bolnave. Numai bine că cei în competență au ignorat acest Adevăr.
- Auzi bunico, chiar toate țările și-au făcut buncăre, numai noi românii stăm nepăsători fără să luăm nicio măsură, ce zici de asta ?
- Ce să zic copii, așa spun Scripturile, așa se și întâmplă, și acesta e un mare semn : « Păcătoșii vor fugi în munți să se ascundă în crăpăturile Pământului »
- Și nu trebuie ?
- Nu !
- De ce bunico? mă întrebară foarte mirați, cei 4 nepoți : Andrei-Ovidiu, Irina, Ioana și Maria, foarte temători, parcă stând gata a se pregăti și ei să fugă, pitindu-se în peșteri de la fața lui Dumnezeu, atunci când va fi acel sfârșit anunțat de slugile antihristului.
- Acesta este versiunea ignoranților de Dumnezeu, e fondată pe minciună, rătăcind chiar și pe aleșii lui Dumnezeu, aceștia profanează Scripturile.
- Ce bine că avem o mamaie ca tine !!!... Ne-ai adus pace și liniște în sufletele noastre... ce ne-am fi speriat !
- Altfel, vezi lucrurile prin ochii lui Dumnezeu și altfel se vede prin ochii lui Iuda. Noi, ortodocșii, cei ce credem ‘curat’ în Sfânta Scriptură, avem pe Iisus : « Eu sunt Calea, Adevărul și Viața » Nu ne temem, nu ne vom ascunde de la fața Sa.
Ințeleg că suntem păcătoși, dar, concluzia... nu « ne vom ascunde ». Când va veni El, va străluci ca soarele si se va lumina și cerul și tot pământul de Lumina Sa. Nu v-a scăpa nimeni, și nici păcătoșii nu vor merge la iad, fără să vadă, mai întâi Fața Sa. Tu, te îndoiești Irina ?... tu ?!... Voi ați văzut cea mai mare minune de pe Pământ ?
Mulți Sfinți Părinți ar fi dorit să vadă ceea ce am văzut noi, ‘UȘA’ care încă mai stă deschisă pe cer și pe Blândul Păstor care își va strânge oile Sale, iar când va fi gata :
« Căci precum fulgerul iese de la răsărit și se arată până la apus, așa va fi și venirea Fiului Omului... Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca și luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer și puterile cerurilor se va zgudui.
Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului și vor plânge toate neamurile pământului...
Și se va aduna înaintea Lui toate neamurile și-i va despărții pe unii de alții, precum desparte păstorul oile de capre. » (Matei 24 ; 27,29,30).
- Deci, nu e bine să te ascunzi, numai păcătoșii se ascund în peșteri ?
- Nu în peșteri, ci în crăpăturile Pământului scrie în Scripturi. Stați cu pace, copiii mei Domnul este cu noi, mai degrabă așteptați’ BUCURIA » dacă Îl iubiți și-L ascultați pe Domnul Iisus. Vor venii îngerii și ne va ridica pe nori... și va veni ca un fur, zice Domnul și cuvintele Lui nu va trece și nimeni nu va ști ziua aceea.
Iată-i pe cei ce nu se întorc la pocăință vor plânge și se vor chinui veci de veci în iad « Pocăiți-vă zice Domnul că s-a apropiat Împărăția Cerurilor, dar nu înseamnă să fugiți de Biserica Ortodoxă curată Sabornicească și Apostolească, nici în peșteri nu veți scăpa, zice Domnul.
- Poate vor scăpa și vor trăi acolo în peșteri, își
dădu cu părerea Maria, copila de 8 ani.
- Ce să trăiască măi, îi răspunse sora ei mai
mare, Ioana, crezi că zguduindu-se pământul, iar soarele și luna cu toate stelele când se va întuneca, tu crezi că va mai avea ei oxigen ?
- Da, ai dreptate !îi convinse părerea lui
Ovidiu, nepotul cel mai mare, Ei !... atunci să-i văd eu pe cei care acum susțin că nu există Dumnezeu, și te prostesc în față, unde o să se ascundă de la fața Sa ? Ovidiu este acum la liceu, dar în clasele primare, fiind șeful clasei, totdeauna dimineața când intra la ore, până să vină învățătoarea, el îndemna colegii de clasă, după ce cânta Imnul României, să zică și rugăciunea Tatăl nostru.
- Dar cine spune că nu există ? am intervenit și
eu în discuțiile lor.
- Toți copiii, bunico ! răspunse cu toții.
- Cum toți copiii ?... nu mai învățați Religia la
școală ?
- Da... dar... ca și cum nici n-ar fi auzit de
Dumnezeu.
- La noi dar și la București unde locuiți voi, cele
două, Ioana și Maria, ce predă părintele la ora de religie ?
- Mulți lipsesc.
- Cum să lipsescă ? și părintele nu ia măsuri ?
- Nu, nu-i obligatorie ora de religie...
- O !... vai, și tocmai aceasta e materia de bază,
aceasta formează caractere și valori ! Vai lor, profesorilor și în general tuturor. Mai ales părinților că nu-și întreabă copiii ce a predat azi Profesorul de Religie la ore. E tragic... « Þara piere și baba se piaptană » știți voi acest proverb, lăsat de Părinții noștri?!... Vai și nouă, babele ne cochetăm, ne îngrijim să placem bărbaților, dar lui Iisus ? Acesta e îndemnul celui viclean, diavolul. Astfel, să nu credem careva că vom scăpa în crăpăturile pământului !!...
- Crezi că va veni sfârșitul lumii pe 22
decembbrie 2012 , bunico ?
- Nu, copii. Nu se știe sigur, dar semnele ca să
ne pregătim, Dumnezeu ni le-a dat de știre. Era nevoie, copiii Săi să nu se sperie ! Tocmai,
sa fie tari în ispite și să se bucure când va ști că e la uși, spune Sf. Scriptură :
Eu Iisus am trimis pe îngerul Meu ca să mărturisească vouă acestea, cu privire la Biserici. Eu sunt rădăcina și odrasla lui David, steaua care strălucește dimineața.
Și Duhul și Mireasa zic : Vino. Și cel ce aude să zică : Vino. Și cel însetat să vină, cel ce voiește să ia în dar apa vieții. (Apoc. 22 ; 16,17). Amin.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!