poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1006 .



Special pentru tine, femeie!
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Guardiangel ]

2007-02-09  |     | 



Azi am deschis ochii și am înțeles ceea ce Tu îmi spuneai de atâta vreme. Sunt specială! Sunt deosebită! Și nu am o problemă de orgoliu sau de autosuficiență ci pur și simplu am început să înțeleg ceea ce Tu îmi șopteai atât de tandru la ureche.

Sunt specială, pentru că Tu m-ai scris în palma mâinii Tale, m-ai numit „lumina ochilor Tăi” și m-ai cumpărat cu un preț mai presus de aurul si argintul lumii acesteia. M-ai alcătuit, nu din tărâna drumului, ci dintr-un suflet viu, și ai pus în mine suflare din suflarea gurii tale. De aceea sunt atât de specială. M-ai așezat mai presus de îngeri și doar cu puțin mai jos decât scaunul Tău de domnie.

M-ai încununat cu slavă și m-ai onorat așezându-mă la dreapta Ta, în Tine Însăți, prin Fiul Tău preaiubit. Mi-ai dat în stăpânire toate lucrurile împreună cu El, curățindu-mă și împodobindu-mă ca pe o mireasă. M-ai dus la pășuni verzi și ape de odihnă și mi-ai întins masa în fața dușmanilor mei. Ai scos adevărul meu, ca undelemnul la suprafața apei și ca soarele ziua în amiaz, mi-ai spus „Stai și privește, căci Eu voi lupta pentru tine!”

Mi-ai dat odihnă de toate părțile, m-ai înconjurat cu binecuvântările Tale ca și cu un scut, să nu fie urmate de nici un necaz și mi-ai lăsat pacea Ta care întrece orice închipuire, ca să-mi păzească mintea și inima, ca nici teama și nici tulburarea să nu mă poată cuprinde. Ai rostit Cuvântul Tău peste mine și nici o armă făurită împotriva mea, nu va avea biruință, ci va cădea la picioarele mele... focul nu mă va arde, apa nu ma îneca...

Ai netezit cărările înaintea pașilor mei ca să nu mi se izbească piciorul de vre-o piatră, m-ai luat de mâini și mi-ai spus „Nu te gândi la ce-a fost mai nainte, nu te mai uita la ce este vechi, căci Eu voi face ceva nou, gata să se întâmple și va fi special pentru tine. Îți voi face drum prin pustie și râuri în locuri secetoase, te voi veghea când te culci și când te scoli, la plecare și la sosire, oriunde vei merge, voi fi cu tine și-ți voi da izbândă în tot ce vei face! Nu vei duce lipsă de nimic, căci Eu știu nevoile tale și dacă am îmbrăcat atât de frumos crinii câmpului, cu atât mai mult te voi îmbrăca pe tine, în slava Mea? Dacă păsările cerului își primesc hrana fără să are câmpul, cu atât mai mult te voi hrăni pe tine!

Þi-am dat adăpost sub ocrotirea Mea, cere-Mi orice și vei căpăta, fii preaiubita Mea în care Eu îmi găsesc plăcerea. Te-am logodit cu Fiul Meu pentru totdeauna prin neprihănire, bunătate, îndurare și credincioșie și te-am lăsat să mă cunoști, căci numai astfel te poți bucura de tot ceea ce Eu am făcut special pentru tine.

Am pus în tine Duhul Meu, să te călăuzească în toate lucrurile, Viața care este în tine te-a răscumpărat de sub blestemul bolii, neputinței, slăbiciunii... suflarea Mea te-ntinerește și te face să zbori asemeni vulturilor, pe crestele cele mai înalte ale norilor. Vei alerga și nu vei obosi, vei fi ca un pom sădit lângă un izvor de apă, veșnic verde și care-și dă roadele la vremea potrivită.

Am pus pe buzele tale o cântare nouă, dintr-o inimă nouă, o cântare care să vestească voia Mea și celor care nu o cunosc, iar Duhul Meu va adeveri prin putere cuvintele tale, cuvintele Adevărului. Te-am făcut neam împărătesc, preoție aleasă, suflet nobil, plin de dragostea și compasiunea Mea. Mă bucur să-ți fac binele din toată inima și din tot sufletul Meu!”

Dacă astfel mă vede Domnul meu, dacă astfel m-a făcut, sunt cu adevărat specială!!! Și nu voi mai permite nimănui să mă considere mai puțin de atât! Dacă sunt de viță atât de nobilă, noblețea mă va caracteriza în toate lucrurile!
De ce să nu mă bucur de ceea ce sunt cu adevărat, prin sângele care a curs la cruce acum mai bine de două milenii, special pentru mine?


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!