poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 926 .



Mireasmă de tămâie
proză [ ]
partea a doua

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Guardiangel ]

2007-01-09  |     | 



Dacă am vrut să cunosc întinderea de ape, mi-am făurit corăbii, s-o străbată. De-am vrut să știu, oceanul ce cuprinde, m-am aruncat în valuri de pe stînci, să cercetez abisul. Și cerul l-am străpuns, sfîșiind norii, să văd ce se ascunde dincolo de zare. Dorința mea de a scormoni printre realități și a pătrunde tainele cele mai ascunse, m-a adus față în față cu Tine. Dar ochii mei nu puteau să Te vadă și mintea mea nu putea să Te priceapă, căci Tu Te descoperi doar în fața sufletului care vrea să Te găsească cu tot dinadinsul.

Dacă ar fi să stăpînesc, dincolo de moarte, peste o împărăție, cine s-ar supune poruncilor mele? Cine m-ar asculta din fundul mormîntului meu și auzindu-mi chemarea să se avînte pînă la marginile pămîntului, pentru a cuceri lumea în numele meu? Numai un singur Om are o astfel de putere în univers, Omul Isus Ccristo, Fiul Lui Dumnezeu!!!

Dacă vrei să-L cunoști pe Dumnezeu, nu trebuie să-I deslegi misterele, să vezi nevăzutul și să descoperi ceea ce era ascuns. Nu ai nevoie să cîștigi războaie, nici să ai diplome de merit și nici măcar o programare, cu toate că agenda Sa de lucru este atît de încărcată. Tot ceea ce a vrut Dumnezeu ca să aflăm cu privire la El, a fost desvăluit în Isus Cristos, Fiul Său!!! Cine cunoaște pe Fiul, cunoaște și pe Tatăl Său!!!

Dacă la baza promisiunilor Lui Dumnezeu ar sta numai Atotputernicia Sa, aș putea avea o umbră de îndoială, căci, dacă îți stă în putere să înfăptuiești un lucru, asta nu înseamnă neapărat că o vei face. Dacă aș adăuga Credincioșia și Dreptatea care fac parte din însăși Natura Sa, tot ar mai fi destule șanse să nu am parte de aceste promisiuni, datorită naturii mele păcătoase. Dar motivul care mă face să mă odihnesc plină de pace în promisiunile Sale, este......marea Sa Dragoste și Bunătatea Sa pentru mine. Căci sunt încredințată că nimic nu mă poate despărți de dragostea Lui Dumnezeu și chiar dacă mă aflu în mijlocul furtunii, bunătatea Sa mă înconjoară și mă duce la liman.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!